Post by hellcometuser on Feb 7, 2022 23:19:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Gry są fajne, ale reklamy gier za każdym razem są denerwujące. Reklamy są teraz gorsze
Koala Crush እንቅስቃሴ ያለባቸው sao
Jak na razie dobrze. Szkoda, że nie ma sposobu na pominięcie samouczków. Nienawidzę gier, które nalegają na pokazywanie mi, jak grać. Sprawiłoby, że byłoby to przyjemniejsze.
Czy mógłbyś cofnąć opcję oglądania reklamy, aby uzyskać darmowe ruchy po utracie poziomu.
Utknięcie na jednym poziomie przez tydzień nie ma możliwości przejścia poziomu. Wygląda na to, że chcą, abyś kupował rzeczy
Myślałem, że zagram to, co było w reklamie. Kłamliwy. Nie ratuj uroczych zwierzątek z lawy.
Koala Crush Аркады iflq
Mnie się podoba
Jedyną rzeczą, która była nie tak, było to, że nie wybrałem tej gry, w którą teraz gram, tę, w którą chciałem zagrać, to pomóc dziewczynie wydostać się z zimna, to ta, która została pokazana, a ta, w którą chciałem w nią zagrać, zawsze to zrobiłem nie wybrałem. Chodź um.
Ta gra jest , musisz zwrócić uwagę i spojrzeć na cały ekran, zanim zdecydujesz się na swój ruch. Dużo zabawy.
ekran powinien być większy. Przyjazny seniorom.
Gra jest świetna. Wystarczy mieć możliwość wygrywania nagród i używania w nowej grze, dopóki nie ukończysz gry. Również bardzo wciągająca.
To dobrze, ale niektóre poziomy są bardzo trudne i się loguje, ale naprawdę jest dobrze, dlatego dałem mu 4 gwiazdki
jest to prosta gra, ale nadal przyjemna do grania, wtedy chcesz grać cały czas!!!
Jedyne, co mi się nie podoba w tej grze, to trudne poziomy, które często się zdarzają, im więcej poziomów między nimi byłoby znacznie lepsze
Aktualizacja. REKLAMY NADAL SĄ NA NAJWYŻSZEJ GŁOŚNOŚCI, podczas gdy głośność gry jest normalna. Reklamy mogą być tam, aby sfinansować grę, ale nie mogę nawet oglądać ani słuchać reklam, ponieważ SĄ TAK GŁOŚNE. Reklamy są więc nieskuteczne i bezcelowe. W innych moich grach często oglądam i słucham reklam, czasami są one trafne. Twoje są bez sensu.
BYŁO dobrze, potem zaktualizowali i dodali „życia”. Podobało mi się, że nie miał do odegrania określonej liczby żyć. Gdybym nie osiągnął poziomu, mógłbym po prostu iść dalej, dopóki go nie pokonam, a nie po tej aktualizacji. Wkrótce odinstaluję. nie mam czasu ani ochoty, aby być dyktowanym przez to, ile mam szans na pokonanie poziomu, lub żeby dalej starać się o 3 gwiazdki.
W tej chwili utknąłem na poziomie 157. Straciłem rachubę, ile dni spędziłem próbując zdjąć puszki i kaczki z planszy. Więc w tej chwili nie jestem szczęśliwym obozowiczem. Jestem starą kobietą, mieszkam w domu opieki, takie gry to duża część naszej rozrywki. Wielu z nas chce wygrać i dobrze się bawić. Frustracja nie jest zabawna. Jeśli wkrótce nie znajdę rozwiązania, gra będzie miała duży rozmiar. Podpisana Connie Leigh
Jak dotąd zabawa. Jeszcze nie za dużo reklam.
zbyt wiele DŁUGICH reklam dla większej liczby gier. zabiera więcej czasu, aby przesiedzieć przez nie, niż gra.
Ponad 250 poziomów i nadal fajnie. Nie wymagający zastrzyków gotówki, aby się cieszyć.
fajna gra, ale reklama po każdej planszy jest denerwująca !!!!!!
aplikacja uległa awarii po pierwszym zatrzymaniu gry...osiągnąłem poziom 79....następny początek gry....po prostu zatrzymaj...nic nie działa...zainstaluj tylko jeśli chcesz zagrać JEDEN RAZY... albo stracisz swój czas. nie polecaj👎 tej gry
super gra
Uwielbiałem grać w tę grę, a nawet dałem jej 5 gwiazdek za jednym razem. Teraz zredagowałem swoją recenzję i przyznałem jej tylko jedną gwiazdkę. Nie możesz już grać tylko dla zabawy. Aby przejść poziom, musisz zagrać kilka razy, a najczęściej musisz użyć swoich dopalaczy. Po prostu czuję, że to zrobili, więc wydajesz pieniądze na kupowanie dopalaczy, aby móc zdać i awansować. A potem jest wyspa Mistrzów, na której jesteś zamknięty i na której ledwo przechodzisz poziom. Sayonara koala zmiażdżyć! Czas znaleźć nową grę!
to najbardziej oszukująca gra, w jaką kiedykolwiek grałem. to nie daje monet, które wygrywasz, to miss liczy liczbę odtworzeń na każdym poziomie. W 3 z 5 gier liczba odtworzeń to nietrafione przeczytanie. daję tej grze 1/2 gwiazdki. i to tylko ze względu na kolor... Grałem aż do poziomu 420 i jest to nadal najbardziej oszukująca gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Nie otrzymujesz liczby strzałów przez cały czas, rakiety mają zabierać te same kolorowe bloki, ale nie wszystkie
Uwielbiam tę grę, ponieważ nigdy nie zabraknie ci żyć. Możesz wypróbowywać tę samą łamigłówkę w kółko, aż ją zdobędziesz. To, co mi się nie podoba, to usterki. Zawiesza się, a następnie rozpoczyna grę od nowa. Dostałem też powiadomienie o aktualizacji. Powiedział, że są nowe rzeczy i naprawiono usterki. Jedyne, co zrobili, to podnieśli cenę za kolejne 5 ruchów, gdy oblałeś łamigłówkę z 15 do 25. To samo w sobie nie jest złe, ale czułem się, jakbym został okłamany....
Po prostu kolejna gra w kostkę. Udało mi się przebrnąć przez 59 poziomów, aż uderzyłem w ceglaną ścianę.
Ta gra to totalne zdzierstwo. Kupiłem 2 pakiety pakietów za 13,99 każdy, nigdy nie dostałem żadnego, a kiedy złożyłem skargę do twórcy gry, powiedzieli, że zwrócą mi pieniądze, ale to też nigdy się nie wydarzyło. Od tego czasu kilka razy wysłałem im e-maile i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Więc zachowaj ostrożność przy zakupie w tej grze, jeśli nie otrzymasz tego, co kupiłeś, nie otrzymasz zwrotu pieniędzy zaufaj mi
odinstaluj! nie mogę pominąć reklam. ma jeden po każdym poziomie.
Zooba: Zoo Battle Royale Game Laga hom