(Android) Draw Puzzle - Draw one part kody nieograniczona liczba punktów
Feb 7, 2022 23:34:06 GMT -5
Post by hellcometuser on Feb 7, 2022 23:34:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw Puzzle - Draw one part IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczona liczba punktów ▞▞▞
▞▞▞ Draw Puzzle - Draw one part 2022 version ▞▞▞
Guwno gra bo muśałem na początku aktualizować gre
Dicedom - Merge Puzzle APK na Android - Download
Po pierwsze, jest tam dużo reklam, a trudność jest ZBYT łatwa, powiedziałem wystarczająco.
Draw Puzzle - Draw one part Пъзели whuf
Ta gra jest fajna dlatego pojawia się na obrazku wśród nas bo było święto among usa
Możesz po prostu narysować linię wokół obszaru i zrobi to za Ciebie.
Gra nie jest fajna, ponieważ: 1. Myślałem, że to wszystko będzie wśród nas, ze względu na zdjęcia i takie tam, ale wcale nie jest wśród nas. I TO W OGÓLE NIE JEST ZABAWNE!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 I JESTEM TAK WZDROWI! 1 gwiazdka ⭐ jest potrzebna. 😡 (usunąłem aplikację).
Słaba gra bo som lagi
Rudra
Fajna gra polecam
Draw Puzzle - Draw one part Puzzle mzcq
Ta gra cieszy się ... bardzo, bardzo łatwa ... Więc odinstalowuję grę ...
Po chwili jest nudne
Dobre polecam
No więc tak zamysł gry jest bardzo fajny ale cały czas mi się zacina jak coś narysować to mi ołówek nie rysuje ale nie że cała apka bo w 2 poziomie trzeba było wziąć udział I kółka mi latały ale ołówek nic a co do reklam to żadna mi nie wychodziła może, żeby dlatego, że apka nie działa jak wychodzi
Brak wyzwań i zbyt wiele reklam
Jest super mi się podoba. Polecam.
TO TROCHĘ ZA DUŻO PRACY, ALE JEST NAPRAWDĘ TRUDNE
Bardzo fajna gra, bardzo dobra gra, bardzo zadowolony z
To zbyt proste, nie mówię, że powinieneś to utrudnić 😠👎
nie nadaje się dla dziecka
ID: com.happy.draw.one.part.brain.puzzles.mind.maze.drawing.games; Kategoria: Android Gry › Łamigłówki; Wersja: 1.0; Rozmiar: 43Mb; System operacyjny:
To najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, ponieważ możesz zrobić wszystko. Np. musimy zrobić okrąg, a jeśli zrobimy trójkąt, to jest w porządku, więc to najgorsza rzecz, jaką mogę powiedzieć. 😡😡.
OLEK
Gra słaba bo jak narysowałem 1 kreske do nawet pasowało i gra nudna w cholere. i oczywiście między nami na miniaturke gry, że by przyciągnęło innych ciul wam to da tak czy siak
Utrzymuje mnie spokojny i zrelaksowany, a drugi jest nudny
OKROPNE 😠😠😠!!!
Jest takie ok nawet powiedzmy 1ale szkoda że tylko jedna część trzeba dorysować bo to wziąć mało czasu to że można zrobić wiele lvl w 1 dzień 2 wykorzystujecie że gra poppy playtime jest popularna i robicie na obrazku huggy wuggy no iw samej grze są 3 nuda 4 nie wie xd są lepsze gry xd.
Draw Puzzle - Draw one part Hádanky bvk
bardzo fajna gra
Średnia
Dobra gra
To taka boska gra
To nie jest takie złe, jedyny powód, dla którego umieściłem 3, ponieważ to zbyt łatwe, uwielbiam rysować, a wkrótce będzie łatwe, po prostu muszę zrobić zakrzywioną linię lub prostą, to zbyt łatwe, bracie
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍.
Brak wizjera
utrudnij grę, dzięki za aktualizację.
Bardzo najgorsza gra , w którą grałem . Rozprasza kobiety.😡😡
Ta gra dużo się zatrzymuje, ale ta gra jest dobra. Więc dałem 2 gwiazdki
Pobierz Draw Puzzle - Draw one part na PC za pomocą MEmu
Ta gra jest dla małych dzieci. Nie lubię tej gry.
Dzieciak gra przez 5 minut i już się uruchomił jak 10 reklam i to bez użycia przycisku pomocy. Żartujesz?
Fajna gra fajna, ale wcale nierealistyczna
Kompletna strata czasu zarówno dla programistów, jak i graczy. Przypadkowy serwis erotyczny dla 14-letnich nastolatków jest dosłownie jedyną rzeczą, którą można polubić w tej grze. Możesz zobaczyć i narysować linię w mniej niż 3 sekundy, co oznacza również reklamy co 20. Kształty nawet nie mają znaczenia, po prostu narysuj losową linię wokół miejsca, w którym ma być, a ona pójdzie. Osiągnięto poziom 60 w 15 m, ciągła nuda. Losowe odniesienia do popularnych rzeczy (założę się, że ledwo legalne). Dobre tylko dla dzieci w wieku 4 lat, ale z zadziorną treścią +18.
Jeśli ukończę poziom i nacisnę następny przycisk, gra zostanie wznowiona i ten sam poziom będzie kontynuowany
Brothers in Arms™ 3 Arkade ccf
To lameee Ma zbyt wiele reklam, nie pobieraj go też wolno
Istnieje kilka bajek o cudzołóstwie, kiedy dzieci o nie pytają, nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć, proszę nie używać tego typu kreskówek, odsłaniających dziewczynki
Przyjemna gra na nudę w autobusie.
Mój telefon ładuje się dzisiaj, ale pobierz tę grę, nie pobieram, pobieram 3 razy tę grę, to jest zła gra