Post by hellcometuser on Feb 7, 2022 23:40:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع مولد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Tank Hero 2022 version ▞▞▞
Tank Hero Arkade swv
این یک بازی خوب برای یک بازی تانک 9 مگابایتی است، آن را نیز مانند بازی دیگری که ساخته اید حفظ کنید
شگفت انگیز، بدون تاخیر و خاموش کردن فای و سپس بدون تبلیغات.
Maluj według numeru koloru Planszowe apzu
تبلیغات خیلی زیاد
سلام من کوروش ارزانی هستم . از این بازی خخخخخخخخخخییییییییییییلللللللللللللللییییییییی خوشم اومد فوق العاده بود . کسایی که میگن خوب نیست دیوونن . حتما نصب کنید
برخی از اشکالات باید برطرف شوند. من دیگر نمی توانم به دلیل آن اشکال بازی کنم
خیلی خوب بود دست سازندش درد نکن
این یک بازی خوب است، اما من خریدم تا بدون تبلیغات غیرفعال شود و 10 ثانیه بعد به عنوان پاپ بالا.
عالی ولی سخت است
Tank Hero Arkade swv
بازی واقعا خوب و جالبی است، با استفاده از تانک های دور از نبرد شما یک ضد حمله مانند احساس دریافت خواهید کرد و باید یک بازیکن استراتژی خوب برای انجام این بازی باشید. گرافیک خوب است، کنترل در بهترین حالت است. سیستم حمله و گیم پلی عالی است پیشنهاد می کنم این بازی را دانلود و بازی کنید و بهترین بازی سیستمی آفلاین را دوست خواهید داشت. 🤠🤠🤠این بازی را دانلود و بازی کنید🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 😠😠
واقعا بازی خوبیه با این حال یک مشکل این است که عکسبرداری آن خیلی خوب نیست، آنها باید d-pad دیگری برای عکسبرداری اضافه کنند، سپس دکمه در گوشه استفاده می شود. بازی فضای کوچک بازی خوب. بازی گیمینگ بازی. آنها باید آن را به روز کنند.
دشمنان بیشتر می کشتند
Tangina mo
این یک بازی خوب است، اما آنها به دروغ گفتند که هیچ فروشگاه ارتقاء و سطح 11 در کمپین وجود ندارد، تانکی که شما با آن روبرو هستید می تواند به هر نقطه از نقشه شلیک کند و یک ضربه کشته می شود، من آن را حذف می کنم.
بدترین بازی تانکی جهان بود فصل ۳ خیلی سخت بود فصل ۲ جلو بری سخت میشه بدتر نمیشه 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
آیا این V منصفانه در برابر 1 یا مانند ده در برابر یکی است که مانند آن منصفانه نیست مانند اگر کسی این کار را انجام دهد شما دوست دارید اکنون آن را دوست دارید پس آیا شما از ربات های Les یا مانند تانک یا هر چیز دیگری استفاده می کنید اما من فقط یک مقدار کاهش می دهم مانند کاهش معرفی شده است چقدر تانک به ما میدهی، چون من اینطور نیستم، مثل 9 تانک است، اما بله
بازیه خوبیه من که راضی بودم
این امیدوار کننده است، اما با معرفی دشمنان مختلف، اما بدون ارتقاء مشابه، بسیار سریع و غیرممکن می شود. من تمام زندگیم را در یک سطح از دست دادم، اما آنها بیشتر شبیه سپر هستند. جوی استیک پیشفرض روی صفحه نمایش خشن است، همراه با ضربه زدن برای انتخاب یک هدف، زیرا نیمی از اوقات نمیتوانید ببینید به کجا میروید. پس از یک بار رفتن حذف نصب می شود.
بازی خوب نه خیلی بد
هیچ اقدامی برای بازی وجود ندارد
این چه بازی فوق العاده ای است! خیلی دوستش دارم.
بازی بدی نیست اما بهترین هم نیست
بازی ضعیف.. تبلیغات کامل
کیرم تو دهنش سرویس
بازي خيلي خوبيه.حرف نداره
حواس پرتی است
Tank Hero Arkade swv
بازی شگفت انگیز با مگابایت کم این بازی فوق العاده بود ⭐⭐⭐⭐🌟
این یک بازی تقلبی است
Lvl 40 نمی تواند برنده شود. به بسیاری از تانک ها که هیچ راهی برای دور شدن از آنها وجود ندارد. کنترل مخزن از دست دادن کنترل آسان است. مانور دادن و شلیک همزمان سخت است. انگشت از کنترل خارج می شود و مخزن دیگر آنقدر سریع حرکت می کند که نمی توانید به جایی برسید. پس حذفش کردم از تلاش برای چسباندن یک lvl بی نظیر خسته شدم.
خوب است اما نقشه ها و تانک های جدید و اسلحه های قدرتمند و دشمنان جدید بدهید
من متوجه نشدم حتی نمیتونم بازی رو دانلود کنم "Install" رو میزنم مجوزها رو نشون میده بعد "Accept" رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....HELP! من عاشق این بازی هستم، من می خواهم آن را بازی کنم!!! 😭😭😭😭 ویرایش: من موفق به دانلود آن از رایانه شخصی خود می شوم (از طریق وب وارد گوگل پلی شوید، بازی را جستجو کنید، آن را از سایت دانلود کنید)، تمام شد، WEEEEE I DID IT 😍🤩
این یک بازی عالی است، قسم می خورم که بعد از مدتی خسته کننده شد
این فقط سرگرم کننده است. من بازی کردنش را دوست دارم
بومبیت
Fyxgtd/kh lyd DC z GM DJ حفر DJ h همه f DC h خوب به عنوان RI هی من Hf a @
اشغال کردن
کنترل بسیار ضعیف است. نمی توان به سطح رضایت رسید.
بهترین بازی آفلاین، مخرب، استراتژیک زندگی من اگر به دنبال بازی های اکشن، سرگرم کننده، استراتژیک هستید و از آنجایی که این بازی آفلاین و با مگابایت کم است، باتری شما را هدر نمی دهد. 3 نقشه 3 زندگی 7 نوع دشمن 1 قهرمان 120 سطح و 5 نوع شلیک به روز رسانی هر چند 1. سلاح های بیشتر من فکر می کنم lazers، بومرنگ، و فوق العاده فنری. 2. نقشه های بیشتر من به نقشه های آینه ای، نقشه های تله و نقشه های در فکر می کنم. 3. دشمنان بیشتر مانند دشمنان بومرنگ، lazera، و دشمنان فوقالعاده فنری و TANK u devs
اگه بازی خوب و جدید می خواید توی فروشگاه 3تا ایکس بزن xxx
این بازی خیلی خوب است من عاشق این بازی هستم من عاشق pubg نیستم
سطوح بسیار سخت
این بازی بسیار بدی است بسیار ضعیف
من یه پسر عاشقه این بازی خو ب شدم لطفاً دانلود کنید بازپس از شما لطف دارین شب همگی خوب معا بازپاس. . . . . . . . . .
بازی کردن این بازی خیلی سخت است. با شروع به این فکر خواهید کرد که بازی کردن با آن آسان است، اما سپس uoy متوجه خواهد شد که این بسیار سخت است.
Tank Hero آرکیڈ ddb
گود
بهترین بازی با حجم کم خوب برای بازی. کنترل های صاف
Tank Hero Arkade swv
بازی اعتیاد آور و قاتل زمان
خوب نیست تا زمانی که در نیمه راه جهان سوم، سطح ها خیلی سخت می شوند، جالب بود، باید در مقابل این همه تانک که موشک هایی را که دنبالت می کنند شلیک می کنند و چیزی به دستت نمی رسد، بروی. باید بهتر چیدمان شود
نه sur3 چه اتفاقی با ctrls در اینجا می افتد
بهترین بازی تانک که تا به حال بازی کرده ام